Laat uw favoriete bank door ons repareren

SVH Meubelservice is het bedrijf voor u als u een banken reparatie nodig heeft. Lijkt het erop dat uw favoriete bank niet lang meer te leven heeft? Maakt u zich geen zorgen, wij zullen er voor zorgen dat deze er weer praktisch als nieuw uit komt te zien. Met onze bank reparatie verzekert u zich er in ieder geval van dat u niet op stap hoeft voor een nieuwe bank. Elk mankement kunnen wij voor u aanpakken. Of er nu een leuning gebroken is, de bekleding gescheurd of de bank in zijn algeheel een ingezakte indruk maakt, bij SVH Meubelservice bent u aan het juiste adres.

SVH Meubelservice voor uw bank reparatie aan huis

Als u een banken reparatie nodig heeft, dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Op onze website vindt u een formulier waar u op aangeeft wat er aan uw bank mankeert. U stuurt dit naar ons door, waarna wij voor u een prijsopgave maken. Gaat u hiermee akkoord, dan komen we bij u langs voor de bank reparatie. SVH Meubelservice heeft veel ervaring als het op de reparatie van meubels aankomt. Onze medewerkers zijn gepassioneerd om ervoor te zorgen dat de levensduur van uw banken flink wordt verlengd.

Niet alleen maar bank reparatie aan huis

U kunt SVH Meubelservice inzetten voor nog veel meer soorten meubelreparaties. Zo kunnen wij onder andere elke soort zitmeubel voor u opvullen, leerbeschadigingen wegwerken en eventueel een hele bank of stoel herstofferen. U kunt ons ook inschakelen als uw zitmeubelen zijn begonnen met piepen en kraken. Naast gewone meubels hebben we ook expertise op het gebied van elektrische meubels. We verhelpen voor u defecten aan elektrische fauteuils, banken en bedden. Maar ook als u beschadigingen heeft aan uw laminaat is SVH Meubelservice het bedrijf voor u. Wij voeren reparaties uit door heel Nederland en België.


Onze speerpunten

Werkzaam in heel Nederland en België

Kwaliteit en servicegericht

Ruim 20 jaar ervaring

Reparatie aan huis

We werken voor veel meubelmakers

Gratis offerte

Druk op onderstaande knop, vul op het formulier uw gegevens in, voeg 2 duidelijke foto’s toe. Wij sturen u zo spoedig mogelijk een kostenindicatie van uw reparatie. Deze kostenindicatie ontvang u per e-mail, hierin kunt u aangeven of u akkoord bent met onze offerte. Vervolgens plannen wij een afspraak met u in. Indien u niet akkoord bent met onze offerte, zullen wij uw gegevens verder voor geen enkele doeleindes meer gebruiken.