Het kussen van uw bankstel opvullen

Vaak is het helemaal niet nodig om die mooie bank waar u aan gehecht was te vervangen. Zit de bank niet lekker meer doordat het lijkt alsof er een kuil in de kussens zit? Laat SVH Meubelservice deze kussens dan voor u opvullen. Wij zorgen ervoor dat uw kussens weer helemaal als nieuw worden, waardoor uw bankstel weer perfect zit. Een kussen opvullen van een bankstel is een van de specialiteiten van ons bedrijf. Als u dit door onze medewerkers laat doen, dan komen we bij u langs om bij u thuis aan de slag te gaan. U hoeft uw bank dan ook helemaal niet kwijt te zijn.

Een bankstel kussen opvullen

Het opvullen van een bankstel kussen behoort tot de specialiteiten van SVH Meubelservice. Wij hebben de mensen in dienst die alle mogelijke reparaties aan uw bank uit kunnen voeren. Een kussen opvullen van een bankstel is slechts een van de specialiteiten die wij u kunnen bieden. We herstofferen die versleten bank van u ook graag, zodat deze weer een geheel nieuw leven krijgt. Problemen met constructie of poten? Wij komen graag bij u langs om ook deze problemen zo snel en goed mogelijk te verhelpen. Een bankstel kussen opvullen behoort daarbij ook tot onze specialiteiten.

Alles voor uw oude meubelen

Bij SVH Meubelservice vindt u meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van meubelreparaties. We hebben door de jaren heen meer dan 20.000 klanten geholpen. Meer dan 20.000 mensen die na ons werk nog vele jaren hebben kunnen genieten van die prachtige meubelen. Het is heel eenvoudig om bij ons een offerte aan te vragen, dit doet u gewoon even via onze website. Als u dan meteen twee duidelijke foto’s van het mankement toevoegt, kunnen wij u een zo precies mogelijke prijsopgave doen.


Onze speerpunten

Werkzaam in heel Nederland en België

Kwaliteit en servicegericht

Ruim 20 jaar ervaring

Reparatie aan huis

We werken voor veel meubelmakers

Gratis offerte

Druk op onderstaande knop, vul op het formulier uw gegevens in, voeg 2 duidelijke foto’s toe. Wij sturen u zo spoedig mogelijk een kostenindicatie van uw reparatie. Deze kostenindicatie ontvang u per e-mail, hierin kunt u aangeven of u akkoord bent met onze offerte. Vervolgens plannen wij een afspraak met u in. Indien u niet akkoord bent met onze offerte, zullen wij uw gegevens verder voor geen enkele doeleindes meer gebruiken.