Laat uw meubels aan huis herstellen door SVH Meubelservice

Een klein mankement aan een van uw meubelen hoeft niet gelijk het einde te beteken. Maar ook als uw meubelen met een groter probleem te kampen hebben betekent dit niet gelijk dat u op zoek moet naar nieuwe. Het is in de meeste gevallen voor een ervaren meubelreparateur namelijk geen enkel probleem een meubel te herstellen. Wij van SVH Meubelservice kunnen dit meubelherstel aan huis bij u uitvoeren. Wij werken snel en grondig en zorgen er zo voor dat u uw meubels niet hoeft te missen. U neemt eenvoudig contact met ons op via het contactformulier op onze website.

De mogelijkheden van meubel herstel

Hoe groot een breuk of scheur bij uw meubels ook is, wij draaien onze hand er niet voor om. SVH Meubelservice heeft vele jaren ervaring met de reparatie van meubels en kan er ook voor zorgen dat uw meubels snel weer helemaal in orde zijn. Zit er een scheur in de zitting van uw bank? Zijn uw stoelen spontaan begonnen met kraken of piepen? Werkt de motor in uw elektrische fauteuil niet goed meer? SVH Meubelservice komt bij u langs en repareert al deze mankementen. Wij zijn daarnaast ook gespecialiseerd in het repareren van laminaat en houten vloeren.

Meubelherstel aan huis

Onze meubelherstel dienst wordt al vele jaren door een groot aantal tevreden klanten gebruikt. Bij ons bent u er zeker van dat uw reparatie goed en grondig wordt uitgevoerd. Wij repareren niet alleen uw houten meubelen, ook met kunststof meubelen weten wij wel raad. Heeft u een elektrisch bed of fauteuil? Onze reparateurs hebben ook met de reparatie hiervan veel ervaring. Zo weet u zeker dat uw elektrische bed gewoon blijft functioneren zoals het moet. En onze dienst blijft niet beperkt tot Nederland, we voeren ook reparaties uit in België. Heeft u een probleem met een van uw meubelen? Laat ons dit vandaag nog weten via het formulier op onze website!


Onze speerpunten

Werkzaam in heel Nederland en België

Kwaliteit en servicegericht

Ruim 20 jaar ervaring

Reparatie aan huis

We werken voor veel meubelmakers

Gratis offerte

Druk op onderstaande knop, vul op het formulier uw gegevens in, voeg 2 duidelijke foto’s toe. Wij sturen u zo spoedig mogelijk een kostenindicatie van uw reparatie. Deze kostenindicatie ontvang u per e-mail, hierin kunt u aangeven of u akkoord bent met onze offerte. Vervolgens plannen wij een afspraak met u in. Indien u niet akkoord bent met onze offerte, zullen wij uw gegevens verder voor geen enkele doeleindes meer gebruiken.