Een meubelreparatie in Alkmaar uit laten voeren

Als u een meubelstuk heeft waar u aan gehecht bent, dan is het natuurlijk zonde als dit op een dag kapot gaat. Maar als u net een nieuw meubel heeft gekocht dat door een ongelukje kapot gaat, dan zult u hier ook niet blij mee zijn. Het is dan belangrijk om te weten dat het helemaal niet nodig is om dit betreffende meubel te vervangen. U kunt er namelijk voor kiezen om het meubel te laten repareren of renoveren door een professioneel bedrijf. Een bedrijf als SVH Meubelservice bijvoorbeeld. We hebben de kennis in huis die nodig is om u te helpen langer van uw meubelstuk te genieten.

Een meubelrenovatie in Alkmaar laten uitvoeren

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat uw meubel niet kapot is, maar dat het er wel eens beter uit heeft gezien. In dat geval willen wij u ook aanraden om toch vooral eens een kijkje te nemen op onze site. Hier zult u namelijk zien dat wij ook een meubelrestauratie in Alkmaar uit kunnen voeren. Zo kunnen we bijvoorbeeld de stoffering van uw meubelstuk eens laten vervangen, zodat uw meubel er weer helemaal als nieuw uitziet. Of het nu gaat om een reparatie of een renovatie, u kunt er bij ons in ieder geval zeker van zijn dat u altijd goed zit!

Meer weten over een meubelreparatie in Alkmaar?

Voor die meubelrenovatie in Alkmaar neemt u gewoon even contact op met SVH Meubelservice. Op onze website staat een formulier waarmee u eenvoudig een offerte aanvraagt. We verzoeken u om hier twee foto’s bij te voegen waarop uw meubelstuk en de beschadigingen goed te zien zijn. Die meubelrestauratie in Alkmaar voeren wij dan uit als u akkoord bent gegaan met de offerte. We komen dan bij u langs om bij u thuis uw meubel weer helemaal in orde te maken. U hoeft het zodoende geen dag te missen en kunt er na afloop van de reparatie meteen weer gebruik van maken.


Onze speerpunten

Werkzaam in heel Nederland en België

Kwaliteit en servicegericht

Ruim 20 jaar ervaring

Reparatie aan huis

We werken voor veel meubelmakers

Gratis offerte

Druk op onderstaande knop, vul op het formulier uw gegevens in, voeg 2 duidelijke foto’s toe. Wij sturen u zo spoedig mogelijk een kostenindicatie van uw reparatie. Deze kostenindicatie ontvang u per e-mail, hierin kunt u aangeven of u akkoord bent met onze offerte. Vervolgens plannen wij een afspraak met u in. Indien u niet akkoord bent met onze offerte, zullen wij uw gegevens verder voor geen enkele doeleindes meer gebruiken.