Een professionele meubelreparatie in Amsterdam

Bent u op zoek naar een expert op het gebied van reparaties van meubels? Een kenner die graag aan de slag gaat om ervoor te zorgen dat ook uw meubel er straks weer helemaal als nieuw uitziet? Dan bent u bij SVH Meubelservice altijd aan het juiste adres. Wij hebben namelijk experts in dienst die hun kennis graag inzetten om ook uw meubel er weer helemaal als nieuw uit te laten zien. We kunnen ons voorstellen dat u graag wilt weten hoe wij dit doen? Door met passie bij u thuis aan de slag te gaan. Bij ons hoeft u namelijk uw meubelstuk nooit te missen, wij komen bij u langs om die reparatie voor u uit te voeren.

Een meubelreparatie in Amsterdam

Bij SVH Meubelservice werken mensen met een echte passie voor het repareren van meubels. Wij vinden het zonde als prima meubelen zomaar naar het grof vuil worden gebracht. In veel gevallen is het namelijk zo dat dit meubelstuk helemaal niet op de vuilnishoop hoeft te belanden. Er kan van alles en nog wat gedaan worden om uw meubels een langer leven te geven. Wij komen hiervoor bij u thuis langs om daar een meubelrenovatie in Amsterdam uit te voeren. Wilt u meer weten over de meubelrestauratie in Amsterdam die wij voor u uit kunnen voeren? Kom dan gewoon een keer bij ons kijken op onze website voor meer informatie.

De perfecte meubelreparatie in Amsterdam

Op zoek naar die gepassioneerde meubelmaker die een meubelrenovatie in Amsterdam voor u uit kan voeren? Op onze website kunt u eenvoudig een offerte aanvragen. Wij zorgen er dan voor dat u zo snel mogelijk de benodigde informatie opgestuurd krijgt. Gaat u akkoord met de prijs die wij u vragen? Dan zorgen we ervoor dat we zo snel mogelijk bij u op de stoep staan om de meubelrestauratie in Amsterdam uit te voeren.


Onze speerpunten

Werkzaam in heel Nederland en België

Kwaliteit en servicegericht

Ruim 20 jaar ervaring

Reparatie aan huis

We werken voor veel meubelmakers

Gratis offerte

Druk op onderstaande knop, vul op het formulier uw gegevens in, voeg 2 duidelijke foto’s toe. Wij sturen u zo spoedig mogelijk een kostenindicatie van uw reparatie. Deze kostenindicatie ontvang u per e-mail, hierin kunt u aangeven of u akkoord bent met onze offerte. Vervolgens plannen wij een afspraak met u in. Indien u niet akkoord bent met onze offerte, zullen wij uw gegevens verder voor geen enkele doeleindes meer gebruiken.