Laat uw kapotte meubels snel en grondig repareren door SVH Meubelservice

De aanschaf van meubels is niet iets over een nacht ijs gaat. Vaak heeft u flink nagedacht over welke meubels bij uw interieur passen, en bent u pas tot aanschaf overgegaan toen u dat ene meubel had gevonden waar u een klik mee had. Het is dan ook ronduit vervelend als er na een aantal jaren mankementen aan deze zorgvuldig uitgekozen meubelen ontstaan. Wat moet u daar nou mee? Die meubelen waar u zo blij mee was weggooien en nieuwe meubelen kiezen? Dit is absoluut niet nodig. SVH Meubelservice kan uw meubels restaureren en er zo voor zorgen dat ze nog jaren langer meekunnen!

Meubels restaureren aan huis

SVH Meubelservice maakt het u zo makkelijk mogelijk. Via het formulier op onze website geeft u aan wat voor meubel er gerepareerd moet worden, en wat het mankement is. Aan de hand van de informatie sturen we u een prijsopgave. Gaat u hiermee akkoord, dan komen we bij u thuis langs. SVH Meubelservice is namelijk gespecialiseerd in meubels restaureren aan huis. Het overgrote deel van de reparaties kan namelijk snel bij u thuis worden uitgevoerd, zodat u uw meubels geen dag hoeft te missen. Onze ervaren medewerkers zullen uw meubel restaureren en ervoor zorgen dat het weer als nieuw is.

Meer dan alleen een meubel restaureren

U kunt SVH Meubelservice inschakelen voor meer dan alleen het restaureren van meubels. Zo zijn we bijvoorbeeld ook bedreven in het stofferen van meubels. En is die stoel of bank na jaren gebruik ingezakt, wat lelijke plekken in de bekleding veroorzaakt? Dan vullen we uw meubel weer op zodat hij net zo lekker zit als vroeger. We kunnen daarnaast ook uw laminaatvloer of houten vloer repareren. Of het gaat om een kleine of grote reparatie, SVH Meubelservice weet er wel raad mee. Wilt u dat wij ook uw meubels restaureren? Neem dan vandaag nog contact met ons op!


Onze speerpunten

Werkzaam in heel Nederland en België

Kwaliteit en servicegericht

Ruim 20 jaar ervaring

Reparatie aan huis

We werken voor veel meubelmakers

Gratis offerte

Druk op onderstaande knop, vul op het formulier uw gegevens in, voeg 2 duidelijke foto’s toe. Wij sturen u zo spoedig mogelijk een kostenindicatie van uw reparatie. Deze kostenindicatie ontvang u per e-mail, hierin kunt u aangeven of u akkoord bent met onze offerte. Vervolgens plannen wij een afspraak met u in. Indien u niet akkoord bent met onze offerte, zullen wij uw gegevens verder voor geen enkele doeleindes meer gebruiken.