SVH Meubelservice voor uw stoel reparatie aan huis

Het is spijtig maar waar: ook uw favoriete leunstoel heeft niet het eeuwige leven. Tenminste, zo lijkt het misschien als u op een dag de eerste mankementen aan uw stoel ontdekt. Misschien is de stof een beetje gescheurd, de zitting ingezakt, of begint het allemaal een beetje te piepen en kraken. Toch hoeft dit geenszins het einde van uw stoel te betekenen. Sterker nog, met een stoel reparatie van SVH Meubelservice wordt uw trouwe fauteuil weer als nieuw en kan hij makkelijk nog wat jaartjes mee. We maken het u daarbij zo makkelijk mogelijk, SVH Meubelservice is namelijk gespecialiseerd in stoel reparatie aan huis!

SVH Meubelservice voor de beste stoelen reparatie

Met een grondige stoel reparatie kan het leven van elke stoel flink verlengd worden. Onze professionele medewerkers kunnen elk ongemak aan uw stoel verhelpen. In veruit de meeste gevallen is het voor ons mogelijk de reparatie bij u thuis uit te voeren. U hoeft uw stoel dan niet te missen. We hebben de expertise om met elke soort stoel aan de slag te gaan. Niet alleen met houten stoelen, maar ook met stoelen van kunststof, fauteuils, sta-op-stoelen en meer. Met andere woorden, met onze stoel reparatie service kunnen we elke stoel weer als nieuw maken.

Stoel reparatie aan huis

Als u van onze diensten gebruik wilt maken, dan kunt u dit in een paar stappen bereiken. Op onze website staat een formulier voor u klaar, waar u op kunt aangeven wat voor soort stoel u graag gerepareerd ziet worden. Stuur dit formulier met een druk op de knop aan ons door en we sturen u zo snel mogelijk een prijsopgave toe. Als u hiermee akkoord gaat nemen we contact met u op voor een afspraak voor de stoelen reparatie. Op het afgesproken tijdstip komen we dan bij u langs om de stoel weer helemaal voor u in orde te maken.


Onze speerpunten

Werkzaam in heel Nederland en België

Kwaliteit en servicegericht

Ruim 20 jaar ervaring

Reparatie aan huis

We werken voor veel meubelmakers

Gratis offerte

Druk op onderstaande knop, vul op het formulier uw gegevens in, voeg 2 duidelijke foto’s toe. Wij sturen u zo spoedig mogelijk een kostenindicatie van uw reparatie. Deze kostenindicatie ontvang u per e-mail, hierin kunt u aangeven of u akkoord bent met onze offerte. Vervolgens plannen wij een afspraak met u in. Indien u niet akkoord bent met onze offerte, zullen wij uw gegevens verder voor geen enkele doeleindes meer gebruiken.